Shell 6 Black

123.00 lei

Resetează
SKU: N/A
Etichete:
Descriere

Talpa pentru modele KJ XR3 şi PRO7.

LIGHT: pentru persoanele cu o greutate a corpului pana la 75 kg.

HEAVY: pentru persoanele cu o greutate a corpului de la 75 kg pana la 100 kg.

Pretul se refera la bucata.

*Tălpile se comandă în funcţie de greutatea persoanei. Dacă mai aveţi întrebări referitoare la achiziţionare vă rugăm să ne conatctaţi la nr. 0771033995

Tip Produs

Tălpi

Gen

Unisex

Tip

Light, Heavy

Informații suplimentare

GHETE ORIGINALE KJ

Ghetele Kangoo Jumps comercializate pe acest site sunt 100% originale. Pe teritoriul țării, Kangoo Club Romania este unic distribuitor al ghetelor originale Kangoo Jumps. Ghetele Kangoo Jumps va protejeaza articulatiile si coloana vertebrala daca sunt folosite in mod corespunzator. Afla mai multe despre ghetele originale Kangoo Jumps aici si evitati achizitionarea unor ghete contrafacute.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizează prin intermediul  firmelor de curierat rapid.  Termenul de livrare este de 48 – 72 de ore. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată pentru livrare, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat. Curierul va păstra bunurile comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată. Costurile de livrare sunt afisate in procesul de finalizare al comenzii. Afla mai multe informatii despre livrarea produselor, aici.

GARANTIE

Acordăm o garanţie de 12 luni şi se referă numai la carcasă, 90 de zile la componente şi accesorii de la data cumpărării produselor, cu condiţia respectării tuturor recomandărilor de întreţinere şi utilizare. Produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosinţă îndelungată şi trebuie utilizat şi îngrijit potrivit recomandărilor de întreţinere. Garanţia se acordă produselor care prezintă deficienţe de fabricaţie sau de material.

Defectele apărute ca urmare a uzurii fizice în urma folosirii normale, sau în urma a unei folosiri improprii, sunt excluse din garanţie. Durata medie de utilizare a produsului este în conformitate cu Directiva Parlamentului European şi a Consiliului European 1999/44/CE din 25 mai 1999. Garanţia de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului şi este în concordanţă cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare şi Legea nr. 449/2003. Afla mai multe informatii despre conditiile de Garantie, aici.

CONDIȚII DE RETURNARE

Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea produselor dumneavoastră. Legislaţia română prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000). Clienţii noştrii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităti şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, menţionând numărul comenzii, numele întreg şi adresa dvs. precum şi codul produselor pe care doriţi să le returnaţi. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteţi opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziţionarea altor produse din magazinul nostru. Afla mai multe informatii despre conditiile de returnare, aici.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Shell 6 Black”

Shell 6 Black
123.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp