Politica de confidențialitate

S.C. FIT JUMPS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36925. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Kangooclub are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe kangooclub.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a kangooclub, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 36925, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre kangooclub, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre kangooclub, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, kangooclub.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Kangoo Club Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul kangooclub.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de întreaga perioada de timp cât tranzactia intre parti va fi în vigoare, cu îndeplinirea prevederilor aferente Capitolul II art 5 cu referire la modul şi perioada de stocare a datelor cu caracter personal.
Datele personale vor fi păstrate pentru identificarea persoanei vizate pe o perioadă ce nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele personale; excepţie în cazul în care vor fi prelucrate în scopuri de arhivare de interes public, de cercetare ştiinţifică sau istorică ori statistică ( art 89alin1 din Reg) Operatorul va prelucra datele cu caracter personal în mod legal, echitabil şi transparent faţă de perosoana vizată. Va colecta datele personale în scopuri determinate, explicite şi legitime, ulterior nefiind permisă prelucrarea într-un mod incompatibil acestor scopuri.
Clauzele standard ce urmează a fi emise în aplicarea Regulamentului de către Comisia Europeană, şi după caz, de autoritatea de supraveghere competentă, devin parte integrantă a prezentei Convenţii.
Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp