Returnare produse

CONDIŢII DE RETURNARE
Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea produselor dumneavoastră. Legislaţia română prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000). Clienţii noştrii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităti şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, menţionând numărul comenzii, numele întreg şi adresa dvs. precum şi codul produselor pe care doriţi să le returnaţi. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteţi opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziţionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Poşta Română. După recepţionarea coletului supus returului şi constatarea îndeplinirii condiţiilor de returnare (absenţa petelor, mirosurilor, semne de uzură, etc), firma noastră va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediaţi coletul cu plată ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condiţiile de mai sus va fi refuzat. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse iniţial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnată clientului, în baza chitanţei cu costurile expedierii. Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport şi ramburs. Consumatorul (clientul) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi, dacă motivul invocat (şi dovedit prin foto) este legat de calitatea execuţiei şi sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea şi prezentarea produselor. Invocarea unui motiv, în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului său.
Reclamaţiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon si e-mail.

Consumatorul are dreptul să renunţe la cumpărare şi în următoarele situaţii:
– Produsul este deteriorat sau defect
– Aţi primit alt produs decât cel comandat
– Diferenţa dintre imaginea produselor din magazin şi cel primit de dumneavoastră este evidentă şi se dovedeşte (inclusiv diferenţa de culori dar nu şi cea de nuanţă).

Cu toate acestea, conform Condiţiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deşi ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veţi primi.

Pentru motivele arătate mai sus aveţi la alegere două opţiuni: Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitaţi dumneavoastră contravaloarea transportului.

 

În cazul în care doriți să returnați un produs, vă rugăm să completați formularul de mai jos.  Nu se potrivește mărimeaProdusul are defectAm primit alt produs


  Returnarea produsuluiSchimbarea produsului

  Item added to cart.
  0 items - 0.00 lei
  Kangoo Club Romania
  × WhatsApp