KINGA SEBESTYÉN

Trainer Coordinator Kangoo Jumps

Kinga Sebestyén este mama a doi copii, fiica – Sugarka – 27 ani, fiul – Alex – 24 ani, si bunica lui Zador, nascut in 18 Octombrie 2020. Kinga a inceput activitatea sportiva la 20 de ani, este lector la Federaţia Română “Sportul pentru Toţi”, este creator de programe de reabilitare pe ghete rebound Fat Burning by Kinga, programe de slabit, membru fondator KAPO – sanatate pe ghete, alaturi de dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, dr. (Pusa) Dorina Maria Farcas –  medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie si dr. Olivia Ligia Burta – conferentiar – FMF Oradea, Universitatea din Oradea, Medic Primar Laborator, Medic-Director, Centrul de Transfuzie Sanguina Oradea.

Practică Kangoo Jumps din anul 2007. De atunci organizează cursuri pentru persoanele care doresc să devină instructori KJ. A devenit primul distribuitor de sediul central din Europa, ca fiind distribuitor exclusiv nu numai în România cât şi în Serbia , Bulgaria şi Suedia. A antrenat presenteri din România, Bulgaria, Serbia, a organizat mai multe sute de evenimente din întreaga lume, Festivalul Internaţional de Kangoo Jumps – Romania – Bucureşti în anul 2013, Bulgaria – Sofia Bulgaria în 2015. Acestea fiind un mare succes. De când a început activitatea Kangoo Jumps în România, Bulgaria, Serbia şi Suedia, peste 500 de persoane au absolvit cursurile organizate de Kinga şi au devenit instructori internaţionali Kangoo Jumps. Ea a promovat acest sport susţinând prezentări, demonstraţii şi inaugurări de pe întreg teritoriul României. Începând din anul 2010 Kinga organizează în fiecare evenimente caritabile, prin intermediul Kangoo Club România, sub denumirea “Kangoo Jumps pentru viaţă” împreună cu Asociaţia “M.A.M.E.” sumele strânse fiind donate persoanelor nevoiaşe.

Kinga Sebestyén a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie.
Kinga, cea care a facut celebru fenomenul Kangoo Jumps in toată lumea, a reusit o performanta extraordinara duminica, 13 octombrie, in Oradea. Peste 1500 de persoane, din intreaga tara si de peste hotare, s-au inscris si au participat la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, un proiect initiat de Kinga Sebestyen, menit sa fie omologat de reprezentantii Cartii Recordurilor.

“Kangoo Jumps este sportul sanatatii si al fericirii! Sunt atat de multi oameni in Romania si peste hotare care iubesc acest sport si il practica cu cea mai mare bucurie! Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create in scop de recuperare medicala, astfel ca nu doar ca protejeaza articulatiile si coloana la sarituri, dar lucreaza musculatura per ansamblu si ard grasimea mult mai repede decat in cazul altor sporturi. In ultimele sase luni am demonstrat, de altfel, beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sanatatii a 80 de persoane cu diverse afectiuni, prin studiul medical KAPO – Sanatate pe ghete. Kangoo Jumps facut corect, cu instructori acreditati si ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sanatatii si a siluetei. In plus, spre deosebire de alte sporturi, il practici cu bucurie si placere de fiecare data. Nu e niciodata o corvoada. Au dovedit-o si cei peste 1500 de oameni, de diverse varste, copii si batrani deopotriva, care au fost in Piata Unirii din Oradea duminica si au sarit si au urmat coregrafia noastra timp de cel putin 30 de minute, fara oprire. Multi nici nu facusera acest sport inainte si au declarat ca nu s-au simtit niciodata atat de bine. Sunt mandra de toti cei care au participat si care isi manifesta dragostea pentru Kangoo Jumps. Dupa eveniment s-au inmultit considerabil cererile de a include Kangoo Jumps in sali de sport din toata tara”, declara Kinga Sebestyen.

URMĂREŞTE-O PE FACEBOOK
Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp