Record Guinness

Este momentul de a sărbători încheierea proiectului “KAPO –#OraDeAbaterecordul” odată cu confirmarea oficială a intrării în Guinness Book, a celei mai mari clase de kangoo jumps, eveniment ce a avut loc în 13 octombrie 2019, în Piaţa Unirii din Oradea.

Confirmarea s-a făcut pe baza planului de lecţie, hărţii locaţiei, rapoartelor observatorilor oficiali şi a înregistrărilor staff-ului tehnic, filmărilor, pozelor etc.

Participarea activă a celor 1657 de persoane a făcut posibilă depäśirea semnificativă a recordului deţinut anterior de Germania.

Un eveniment de o asemenea amploare gândit de echipa KAPO: Kinga Sebestyen, Alin Iova, Pusa Maria Farcas şi Olivia Ligia Burta (cele patru nume fiind înscrise pe diploma de eveniment, alaturi de numele orasului Oradea şi a României) s-a putut organiza cu implicarea a numeroase instituţii/organizaţii de prestigiu de la nivel local şi naţional, a presei scrise, a televiziunilor, artiştilor profesionişti, a familiei KAPO, artisti profesionisti, ce se regăsesc pe afişul evenimentului! Aducem multumiri arbitrilor, cronometrorilor, voluntarilor!Śi cum originalitatea este una din caracteristicile recordului, intrarea în eveniment a fost marcată de intonarea in prima audiţie a imnului Oradiei urmat de melodia Fraţilor Jdieri dedicata proiectului “Curăţă ghetele, accelerează”. Azi, la finalul proiectului, aducem un omagiu tuturor celor care au înţeles şi cred în mesajul nostru de viata, într-o comunitate sănătoasă.Śi cum este atât de frumos nu numai sä cântăm “WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD” ci şi să fim cu adevărat campioni mondiali, vă promitem că nu ne oprim aici!!!

Înscrierile pentru programul KAPO – sănătate pe ghete se face la adresa kapo@kingasebestyen.com

Galerie Foto

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp