Termeni si conditii

Bine aţi venit la noi pe site şi vă invităm după citirea acestei secţiuni să vizitaţi site-ul, să vedeţi produsele pe care le comercializăm, din diverse categorii şi să ne sunaţi dacă aveţi intrebări. Oferim serviciul de support tehnic, unde puteţi întreba orice doriţi. Dacă alegeţi să folosiţi sau veţi folosi produsele/serviciile furnizate de site-ul nostru, înseamnă că acceptaţi Condiţiile de Utilizare descrise mai jos. Vă rugăm să le citiţi cu atenţie. Magazinul nostru încearcă să vă prezinte cât mai detaliat şi corect produsele prezente pe website. Totuşi, nu garantează că descrierea produselor şi a serviciilor precum şi conţinutul acestui website este lipsită de erori, completă şi actuală. Dacă un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau fotografiei sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situaţiei este cea de returnare a produsului, nefolosit. Pentru mai multe detalii verificaţi secţiunea care conţine condiţiile de returnare.

CONDIŢII DE RETURNARE
Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea produselor dumneavoastră. Legislaţia română prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000). Clienţii noştrii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităti şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, menţionând numărul comenzii, numele întreg şi adresa dvs. precum şi codul produselor pe care doriţi să le returnaţi. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteţi opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziţionarea altor produse din magazinul nostru.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de mesagerie Poşta Română. După recepţionarea coletului supus returului şi constatarea îndeplinirii condiţiilor de returnare (absenţa petelor, mirosurilor, semne de uzură, etc), firma noastră va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Nu expediaţi coletul cu plată ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară. Orice retur care nu respectă condiţiile de mai sus va fi refuzat. Dacă cheltuielile de transport au fost incluse iniţial în costul produselor, acestea vor fi scăzute din suma returnată clientului, în baza chitanţei cu costurile expedierii. Suma înapoiată clientului nu include cheltuielile de transport şi ramburs. Consumatorul (clientul) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi, dacă motivul invocat (şi dovedit prin foto) este legat de calitatea execuţiei şi sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea şi prezentarea produselor. Invocarea unui motiv, în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului său.
Reclamaţiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon si e-mail.

Consumatorul are dreptul să renunţe la cumpărare şi în următoarele situaţii:

– Produsul este deteriorat sau defect
– Aţi primit alt produs decât cel comandat
– Diferenţa dintre imaginea produselor din magazin şi cel primit de dumneavoastră este evidentă şi se dovedeşte (inclusiv diferenţa de culori dar nu şi cea de nuanţă).

Cu toate acestea, conform Condiţiilor de Utilizare ale acestui site, toate pozele sunt cu titlu informativ, deşi ele încearcă să reflecte cât mai corect produsul pe care îl veţi primi. Pentru motivele arătate mai sus aveţi la alegere două opţiuni: Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitaţi dumneavoastră contravaloarea transportului.

TAXE SUPLIMENTARE
Preţul final plătit de client este format din preţul produsului şi cheltuielile de expediţie. Firma noastră nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului (nu ne referim la preţul de transport). Preţul afişat pe site este preţul final al fiecărui produs, cu TVA inclus.

Limitarea raspunderii SC. FIT JUMPS S.R.L.
Raspunderea pentru continutul SITE-ului. SC. FIT JUMPS S.R.L. nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. FIT JUMPS SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 36925. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Kangooclub are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe kangooclub.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a kangooclub, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 36925, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre kangooclub, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre kangooclub, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Astfel, kangooclub.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Kangoo Club Romania nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul kangooclub.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de întreaga perioada de timp cât tranzactia intre parti va fi în vigoare, cu îndeplinirea prevederilor aferente Capitolul II art 5 cu referire la modul şi perioada de stocare a datelor cu caracter personal.Datele personale vor fi păstrate pentru identificarea persoanei vizate pe o perioadă ce nu depăşeşte perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele personale; excepţie în cazul în care vor fi prelucrate în scopuri de arhivare de interes public, de cercetare ştiinţifică sau istorică ori statistică ( art 89alin1 din Reg) Operatorul va prelucra datele cu caracter personal în mod legal, echitabil şi transparent faţă de perosoana vizată. Va colecta datele personale în scopuri determinate, explicite şi legitime, ulterior nefiind permisă prelucrarea într-un mod incompatibil acestor scopuri.

Clauzele standard ce urmează a fi emise în aplicarea Regulamentului de către Comisia Europeană, şi după caz, de autoritatea de supraveghere competentă, devin parte integrantă a prezentei Convenţii.

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp