Garanție

Acordăm o garanţie de 12 luni şi se referă numai la carcasă, 90 de zile la componente şi accesorii de la data cumpărării produselor, cu condiţia respectării tuturor recomandărilor de întreţinere şi utilizare.
Produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosinţă îndelungată şi trebuie utilizat şi îngrijit potrivit recomandărilor de întreţinere. Garanţia se acordă produselor care prezintă deficienţe de fabricaţie sau de material. Defectele apărute ca urmare a uzurii fizice în urma folosirii normale, sau în urma a unei folosiri improprii, sunt excluse din garanţie. Durata medie de utilizare a produsului este în conformitate cu Directiva Parlamentului European şi a Consiliului European 1999/44/CE din 25 mai 1999.
Garanţia de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului şi este în concordanţă cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare şi Legea nr. 449/2003.

MODALITĂŢI DE ACORDARE A GARANŢIEI:

Returnarea banilor pe produs/produse.
Înlocuirea produsului cu un alt produs.
Reducere de preţ în funcţie de natura deficienţelor calitative.

SCHIMB DE PRODUS: În cazul în care doriţi să solicitaţi schimbarea unui produs, puteţi face acest lucru în termen de 14 zile de la cumpărare. Pentru soluţionarea schimbului vă rugăm să prezentaţi produsul complet, nou, în ambalajul original, cu etichetele aferente. Sunt excluse de la schimb articolele purtate/folosite, indiferent de numărul de purtări/folosiri.

Producător:
RDM S.A. Switzerland
Place de la Gare 2,
CH-1950 Sion
Switzerland
Phone: +41 22 755 5715
Fax: +41 22 755 5025
E-mail: info@kangoojumps.com

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp