Devino Instructor Kangoo Jumps

Vrei sa devii instructor internațional de KANGOO JUMPS? Descoperă programele noastre și contactează-ne pentru a afla când va fi organizat următorul curs Kangoo Jumps.

Kangoo Power
Programe educaționale Kangoo Jumps.

Kangoo Power

Kangoo Power este programul de baza dintre programele Kangoo Jumps. Este explosiv, distractiv, motivant si usor de urmarit. La Kangoo Power invatam pasii de baza si biomecanica corecta a exercitiilor. Se pune accent pe executie corecta si pe repetitii. Este potrivit atat persoanelor cu putina experienta in activitati fizice cat si sportivilor de performanta, deoarece incorporeaza exercitii pliometrice, iar intensitatea programului este progresiva. In cadrul claselor Kangoo Power se lucreaza pe intervale de intensitate.

Programul Kangoo Power este special conceput pentru a antrena tot corpul, construind forţă şi rezistenţă musculară, şi poate fi adaptat la toate nivelurile de condiţie fizică.

Diplomă:

Diploma de Kangoo Power este validă pe plan internaţional pentru 2 ani ( diploma da dreptul instructorului pentru folosirea brand-ului Kangoo Jumps si pentru a sustine antrenamente Kangoo Power).
AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

 

Pasii pentru a deveni instructor Kangoo Power:

 • Este bine sa practici Kangoo Power macar timp de un an inainte de a decide sa devii instructorInscrie-te la cursul online pe educatie@kangooclub.ro (trebuie sa scrii un e-mail cu numele, orasul, numarul de telefon si sa iti atasezi diploma de instructor aerobic sau diploma de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport)

1. Informații generale despre curs:

Cursul de instructor Kangoo Jumps se desfașoară în 2 etape. Una online și una fizic.

Partea online este alcătuit din 7 module impărțite pe 7 săptămâni.
Partea fizică: o întâlnire de 2 zile (programată pe un weekend) după terminarea celor 7 module. în aceste 2 zile se face recapitulare și se dă examenul final.

Întalnirile săptămânale în partea online se desfășoara pe aplicația Zoom. De obicei o întalnire durează de la 30 min la 60 min. În cadrul întalnirilor se face doar teorie. Partea practică se face în formă de videouri trimise ca și temă pentru acasă. Cursanții vor primi feedback la videourile trimise ca și temă pentru acasă în cadrul întâlnirilor online.

Fiecare cursant va avea la dispoziție: materiale teoretice în format PDF (2 manuale, și cele 7 module cu ajutorul cărora cursantul va ințelege mai ușor partea teoretică), materiale video (pentru a ințelege mai bine partea practica. Această parte este împarțită tot pe 7 module, cursantul va învăța pas cu pas tot ce trebuie să știe până la finalul cursului pentru a putea preda clase Kangoo Jumps), materiale audio (mixuri de muzică pentru clase).

2. Preț:

Costul acestul pachet este 300 de euro (calculat în lei conform cursului bnr din ziua achitării taxei).

3. Condiții pentru înscriere:

Pentru a vă înscrie la acest curs aveți nevoie de o diplomă de instructor aerobic sau de o diplomă de licență de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.
Dacă nu dețineti niciuna dintre acestea, vă putem oferi un curs de bază de instructor aerobic.
Acesta implică alte 5 module de curs online (pe langă cele 7 de Kangoo Jumps).
Prețul cursului de aerobic este 260 de euro.

4. Perioada:

Puteți să vă înscrieți la aceste cursuri oricând. Cursul online se poate începe și individual, iar după o perioadă participanții sunt împărțiți în grupe. Grupele acestea vor fi formate în funcție de nivelul de pregătire al participanților.

5. Modalități de plată:

Taxa (sau taxele) se vor achita integral sau în două părți. Prima parte (jumătate) va fi achitat înainte de începerea cursului, a doua parte la o lună după începerea cursului.

6. Înscriere:

Pentru inscriere vă rugăm să ne trimiteți un răspuns la acest e-mail cu detaliile dvs de facturare. Dacă doriți factura pe persoana fizică atunci avem nevoie de numele complet, adresa și CNP-ul, iar dacă doriți factura pe firmă: numele firmei, CUI, Nr în Reg. Com. și adresa.
După ce emitem factura și achitați taxa cursului (intergal sau prima parte) putem programa prima întâlnire online.

 • Dupa terminarea orelor online se stabileste data si locatia pentru o intalnire de 2 zile in cadrul carora veti face practica si veti da examenul final
 • Dupa un examen cu succes vei primi diploma internationala de instructor Kangoo Power cu care vei putea preda acest program oriunde in lume

ÎNSCRIERI SI INFORMATII:

Ildikó Marica – Trainer International Kangoo Jumps

Tel: +40747180022
E-mail: educatie@kangooclub.ro

 

Kangoo Dance
Programe educaționale Kangoo Jumps.

Kangoo Dance

Kangoo Dance

Kangoo Dance este un program energic, motivant in care pasii de dans si muzica au un rol deosebit de important. Este in special recomandat persoanelor carora le place dansul si coregrafia.

Exercitiile de baza din aerobic sunt combinate cu cele din diferite stiluri de dans si adaptate in forma de sarituri pe ghetele KJ urmand ritmul muzicii specifice.

Acest program poate fi adaptat la orice nivel de pregatire fizica.

 

Diplomă:

Diploma de Kangoo Dance este validă pe plan internaţional pentru 2 ani ( diploma da dreptul instructorului pentru folosirea brand-ului Kangoo Jumps si pentru a sustine antrenamente Kangoo Dance).
AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

Pasii pentru a deveni instructor Kangoo Dance:

 1. Recomandam participarea la un curs Kangoo Power inainte de a face cursul de Kangoo Dance
 2. Inscrie-te la cursul online pe educatie@kangooclub.ro (trebuie sa scrii un e-mail cu numele, orasul, numarul de telefon si sa iti atasezi diploma de instructor aerobic sau diploma de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport)
 3. In cazul in care nu ai diploma de aerobic te poti inscrie si la cursurile noastre online de aerobic (mentionand acest fapt in e-mail)
 4. Trainerul nostru, Ildiko Marica, te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili un program pentru orele online (in cadrul carora se va face atat ore teoretice cat si practice). Partea online a cursului dureaza aproximativ 20 de ore (in functie de pregatirea fizica anterioara si implicarea instructorului in procesul de invatare)
 5. Dupa terminarea orelor online se stabileste data si locatia pentru o intalnire de 1 zi in cadrul carora veti face practica si veti da examenul final
 6. Dupa un examen cu succes vei primi diploma internationala de instructor Kangoo Dance cu care vei putea preda acest program oriunde in lume

ÎNSCRIERI SI INFORMATII:

Ildikó Marica – Trainer International Kangoo Jumps

Tel: +40747180022
E-mail: educatie@kangooclub.ro

 

Kangoo Boot Camp
Programe educaționale Kangoo Jumps.

Kangoo Boot Camp

Kangoo Boot Camp este un antrenament in stil militaresc, bazat pe diferite activitati interactive si distractive, combinand antrenamentul cardio cu cel de tonifiere.

Dezvolta forta, rezistenta dar si indemanarea. In functie de nivelul de pregatire al participantilor se pot adauga diferite provocari, exercitii pliometrice si de tonifiere.

Antrenamentele pe ghetele Kangoo Jumps au numeroase beneficii de la protejarea articulatiilor, pana la dezvoltarea rezistentei. Beneficiile specifice antrenamentului Kangoo Boot Camp includ: cresterea fortei musculare, dezvoltarea vitezei si agilitatii. In acest program nu trebuie sa memoram coregrafii sau sa tinem cont de ritmul muzicii.

Activitatile Kangoo Boot Camp se impart pe trei categorii:

1. Forta si echilibru

2. Viteza si agilitate

3. Coordonare si indemanare

Workshop-ul Kangoo Boot Camp ofera instructorilor inspiratie pentru idei noi de antrenament in aer liber! Instructorii vor invata cum sa structureze aceste antrenamente pentru rezultate optime. Daca iti place sa sari pe ghetele Kangoo Jumps, iti plac antrenamentele intense, dar nu iti place sa te stresezi pentru a fi perfect in sincron cu muzica, acest curs este exact pentru tine.

 

Diplomă:

Diploma de Kangoo Boot Camp este validă pe plan internaţional pentru 2 ani ( diploma da dreptul instructorului pentru folosirea brand-ului Kangoo Jumps si pentru a sustine antrenamente Kangoo Boot Camp).
AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

Pasii pentru a deveni instructor Kangoo Boot Camp:

 1. Inscrie-te la cursul online pe educatie@kangooclub.ro (trebuie sa scrii un e-mail cu numele, orasul, numarul de telefon si sa iti atasezi diploma de instructor aerobic sau diploma de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport)
 2. In cazul in care nu ai diploma de aerobic te poti inscrie si la cursurile noastre online de aerobic (mentionand acest fapt in e-mail)
 3. Trainerul nostru, Ildiko Marica, te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili un program pentru orele online (in cadrul carora se va face atat ore teoretice cat si practice). Partea online a cursului dureaza aproximativ 10 de ore (in functie de pregatirea fizica anterioara si implicarea instructorului in procesul de invatare)
 4. Dupa terminarea orelor online se stabileste data si locatia pentru o intalnire de 1 zi in cadrul carora veti face practica si veti da examenul final
 5. Dupa un examen cu succes vei primi diploma internationala de instructor Kangoo Boot Camp cu care vei putea preda acest program oriunde in lumeÎNSCRIERI SI INFORMATII: 

Ildikó Marica – Trainer International Kangoo Jumps

Tel: +40747180022
E-mail: educatie@kangooclub.ro

Kangoo Discovery
Programe educaționale Kangoo Jumps.

Kangoo Discovery

 

Kangoo Discovery este un program special creat copiilor cu varsta peste 6 ani. Clasele Kangoo Discovery sunt concepute pentru a dezvolta coordonarea, rezistenta, postura corecta si imaginea de sine. Ajuta la prevenirea si eliminarea obezitatii si la combaterea stresului cu care se confrunta copiii din ziua de astazi.

Cu ajutorul ghetelor KJ copiii transforma energia negativa in energie pozitiva in cadrul unui antrenament distractiv, dezvoltandu-se atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Programul Kangoo Discovery dezvolta creativitatea copiilor prin incorporarea jocurilor si exercitiilor interactive in clasele de educatie fizica si sport (din cadrul scolilor sau a salilor de fitness).

Acest program poate fi predat de catre instructori de aerobic, profesori de educatie fizica si sport si persoanele care au experienta in activitati fizice specifice copiilor.

Kangoo Discovery se poate adapta pentru adolescenti prin folosirea coregrafiilor simple, ceea ce va face tranzitia mai usoara din clasele de copii in clasele de adulti.

Diplomă:

Diploma de Kangoo Discovery este validă pe plan internaţional pentru 2 ani ( diploma da dreptul instructorului pentru folosirea brand-ului Kangoo Jumps si pentru a sustine antrenamente Kangoo Discovery)
AFAA #2014120C 14.25 CEU’s

Pasii pentru a deveni instructor Kangoo Discovery:

 1. Acest curs este recomandat persoanelor cu un nivel minim de experienta in a lucra cu copii. Recomandam participarea la un curs Kangoo Power inainte de a face cursul Kangoo Discovery.
 2. Inscrie-te la cursul online pe educatie@kangooclub.ro (trebuie sa scrii un e-mail cu numele, orasul, numarul de telefon si sa iti atasezi diploma de instructor aerobic sau diploma de licenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport)
 3. In cazul in care nu ai diploma de aerobic te poti inscrie si la cursurile noastre online de aerobic (mentionand acest fapt in e-mail)
 4. Trainerul nostru, Ildiko Marica, te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a stabili un program pentru orele online (in cadrul carora se va face atat ore teoretice cat si practice). Partea online a cursului dureaza aproximativ 10 de ore (in functie de pregatirea fizica anterioara si implicarea instructorului in procesul de invatare)
 5. Dupa terminarea orelor online se stabileste data si locatia pentru o intalnire de 1 zi in cadrul carora veti face practica si veti da examenul final
 6. Dupa un examen cu succes vei primi diploma internationala de instructor Kangoo Discovery cu care vei putea preda acest program oriunde in lume

ÎNSCRIERI ȘI INFORMAȚII:

Ildikó Marica – Trainer International Kangoo Jumps

Tel: +40747180022
E-mail: educatie@kangooclub.ro

 

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp