Programul KAPO

Am derulat studiul KAPO dîn dorinţa de ameliora diverse probleme de sănătate prin Kangoo Jumps.

Record GUINESS

Am intrat în cartea recordurilor (Guiness Book) cu cea mai mare clasă de Kangoo Jumps.

Devino Instructor

Devino instructor internațional Kangoo Jumps. Contactează-ne pentru mai multe informații.

Magazin online

Descoperă colecția de ghete originale Kangoo Jumps, precum și gama de accesorii și componente.

Antrenamente Online

Îți propunem mai multe tipuri de antrenamente online.

Evenimente

Poți achizițioan bilete online la evenimentele organizate de Kangoo Club România.

Ghetele Kangoo Jumps

Ghetele Kangoo Jumps sunt perfecte pentru antrenamente în sală sau în aer liber și oferă beneficii suplimentare pentru clienți. Exercițiile rebound cresc capacitatea aerobă (transportul de oxigen la mușchi) și grăbesc vindecarea. Circulația crescută ajută la scăderea inflamației cauzate de accidentări, iar timpul mai scurt de recuperare și revenirea mai repede la antrenament scad rata de atrofie musculară. De asemenea, exercițiile rebound asigură ligamente mai puternice, mai elastice, contribuind astfel la prevenirea reaccidentării. N.A.S.A: "Exercițiile cu sărituri sunt cele mai eficiente și utile exerciții inventate vreodată de om."

Ghete KJ XR-3

Ghetele Kangoo Jumps XR3 sunt modelul de ghete cel mai căutat de către clienții noștri. Ghetele sunt perfecte pentru antrenamente în sală sau în aer liber.Ghetele sunt concepute pentru toate nivelurile de pregătire fizică, pentru orice vârstă și cel mai important, sunt foarte ușor de utilizat.Beneficiul principal al ghetelor KJ constă în reducerea impactului cu solul (cu până la 80%), protejând astfel articulațiile în timpul alergării și săriturilor.

Ghete KJ PR7

Ghete KJ care au intrat in Cartea Recordurilor Guinness la #OraDeAbaterecordul.Ghete cu înveliș tare și rezistent, dotat cu o căptuşeală confortabilă, detaşabilă ce poate fi spălat în maşina de spălat la 30 °C. Gheata este dotata cu o pereche de arcuri din oţel pentru rezistenţă greutăţii corpului.

Ghete KJ Power Shoe

Ghetele Kangoo Jumps Power Shoe se adresează copiilor. Se pot folosi la antrenamente în sală sau în aer liber și oferă beneficii suplimentare pentru cei mici. Sunt foarte ușor de utilizat și sunt recomandate de la vârsta de 5 ani, mai exact copilul ar trebui să cântărească minim 18 kg. Se pot folosi până la greutatea de 45 de kg.

Echipa Kangoo Club România

Founder

Kinga Sebestyén

CEO Kangoo Club

Romania Inventator programe de reabilitare pe ghete rebound

Membru fondator KAPO-sănătate pe ghete

Deținător Record Guinness

Află mai multe
Trainer

Ildikó Marica

+40 747 180 022

International
Kangoo Jumps

Trainer & Presenter

Responsabil Cursuri de Instructori Kangoo Jumps

Responsabil evenimente Kangoo Jumps

Record Guiness

Este momentul de a sărbători încheierea proiectului “KAPO -#OraDeAbaterecordul” odată cu confirmarea oficială a intrării în Guiness Book, a celei mai mari clase de kangoo jumps, eveniment ce a avut loc în 13 octombrie 2019, în Piaţa Unirii din Oradea.

Confirmarea s-a făcut pe baza planului de lecţie, hărţii locaţiei, rapoartelor observatorilor oficiali şi a înregistrărilor staff-ului tehnic, filmărilor, pozelor etc. Participarea activă a celor 1657 de persoane a făcut posibilă depäśirea semnificativă a recordului deţinut anterior de Germania.

Află mai multe
Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp