Rola de masaj cu vibratii

760.00 lei

Disponibilitate: În stoc

Descriere

Rola de masaj cu vibratii se foloseste la antrenamente pentru incalzirea si relaxarea musculara.

Gridul a fost conceput pentru atleți și oameni de toate nivelurile de pregătire – de la alergători pe distanțe lungi și sportivi de anduranță pana la entuziaștii de yoga. Indiferent dacă sunteți în căutare de masaj pentru orice grup muscular, sau de a realiza un antrenament de bază pentru abdomen/fesier și chiar tot corpul, Grid-ul sigur este potrivit nevoilor dumneavoastră.

Rularea spumei este o modalitate de a vă ajuta să vă neteziți fascia, țesutul conjunctiv care se întinde peste și prin mușchii voștri. Inactivitatea, miscarea repetitiva si leziunile pot determina fascia si tesutul muscular subiacent sa se lege intre ele. Acest lucru cauzează „noduri” sau „puncte de declanșare”, care duc la etanșeitate ”.

Când lansați, eliberați aceste noduri, iar acest lucru ajută la reducerea etanșeității musculare și la îmbunătățirea mobilității articulațiilor.

Făcând exerciții corect și prin gama completă de mișcare (care, apropo, se va îmbunătăți pe măsură ce vă îmbunătățiți), mișcările devin mai eficiente, ceea ce ajută la construirea masei musculare slabe. Acest lucru nu numai că ajută la obiectivele generale de rezistență, ci și la pierderea de grăsime – pentru a avea mai multă masă musculară este nevoie de mai multă energie pentru a vă menține corpul, ceea ce crește rata metabolică bazală (sau BMR) sau câte calorii arde corpul în repaus.

Reducerea etanșeității poate contribui, de asemenea, la minimizarea dezechilibrelor musculare din grupurile musculare opuse (cele care lucrează împreună pentru a vă ajuta să vă mișcați în viața de zi cu zi și în sala de gimnastică, cum ar fi pieptul și spatele și bicepsul și tricepsul). Etanșeitatea unuia dintre aceste grupuri musculare poate interfera cu capacitatea ta de a te angaja pe celălalt – de exemplu, dacă quad-urile tale sunt foarte strânse, vei avea un timp dificil de angajare a glutei în timpul unei ghemuituri, ceea ce poate duce la quad-uri supra-dezvoltate și glute subdezvoltate.

Tip Produs

Pulseroll

Gen

Unisex

Informații suplimentare

GHETE ORIGINALE KJ

Ghetele Kangoo Jumps comercializate pe acest site sunt 100% originale. Pe teritoriul țării, Kangoo Club Romania este unic distribuitor al ghetelor originale Kangoo Jumps. Ghetele Kangoo Jumps va protejeaza articulatiile si coloana vertebrala daca sunt folosite in mod corespunzator. Afla mai multe despre ghetele originale Kangoo Jumps aici si evitati achizitionarea unor ghete contrafacute.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se realizează prin intermediul  firmelor de curierat rapid.  Termenul de livrare este de 48 – 72 de ore. În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menţionată pentru livrare, el va fi contactat telefonic de către firma de curierat. Curierul va păstra bunurile comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată. Costurile de livrare sunt afisate in procesul de finalizare al comenzii. Afla mai multe informatii despre livrarea produselor, aici.

GARANTIE

Acordăm o garanţie de 12 luni şi se referă numai la carcasă, 90 de zile la componente şi accesorii de la data cumpărării produselor, cu condiţia respectării tuturor recomandărilor de întreţinere şi utilizare. Produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosinţă îndelungată şi trebuie utilizat şi îngrijit potrivit recomandărilor de întreţinere. Garanţia se acordă produselor care prezintă deficienţe de fabricaţie sau de material.

Defectele apărute ca urmare a uzurii fizice în urma folosirii normale, sau în urma a unei folosiri improprii, sunt excluse din garanţie. Durata medie de utilizare a produsului este în conformitate cu Directiva Parlamentului European şi a Consiliului European 1999/44/CE din 25 mai 1999. Garanţia de conformitate acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului şi este în concordanţă cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare şi Legea nr. 449/2003. Afla mai multe informatii despre conditiile de Garantie, aici.

CONDIȚII DE RETURNARE

Dacă nu sunteţi încântat de produsele cumpărate, le puteţi returna şi noi vă vom înapoia contravaloarea produselor dumneavoastră. Legislaţia română prevede: “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi de la primirea produsului.” (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000). Clienţii noştrii pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităti şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact, menţionând numărul comenzii, numele întreg şi adresa dvs. precum şi codul produselor pe care doriţi să le returnaţi. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger. Puteţi opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziţionarea altor produse din magazinul nostru. Afla mai multe informatii despre conditiile de returnare, aici.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rola de masaj cu vibratii”

Rola de masaj cu vibratii
760.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp