KAPO Knee Study – Targu Mures – 18 August 2022

 

Asociația Kangoo Club Reghin cu sprijinul Consiliului Județean Mureș, în parteneriat cu
Kangoo Jumps Romania, organizează în data de 18.08.2022 orele 18.00 – 21.00, prima
ediție a evenimentului “Kangoo Jumps Summer Challenge“.

INSCRIE-TE AICI!


În cadrul evenimentului va fi prezentă C.E.O. Kango Jumps Romania: Kinga Sebestyén care a adus fenomenul “Kangoo Jumps” în Romania în 2007, fondatoarea studiului și programelor “Kapo-sanatate pe ghete “, care “va lansa studiul pentru genunchi, unic în lume, alături de echipa de medici formată din: Dr. Octav Russu medic primar ortopedie si traumatologie, specialist în genunchi din Târgu-Mureș, Dr. Alin Iova medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist în recuperare sportivă şi lipoterapie din Oradea, Dr. Olivia Burta Conferenţiar, medic primar medicină de laborator și şef lucrări din Oradea, Dr. Pușa Dorina Farcaș, medic primar recuperare medicală, medicină fizică şi
balneologie din Oradea, Dr. Andrei Feier Medic rezident, Ortopedie și Traumatologie, doctorand.

Pe partea de recuperare sportivă vor fi responsabili: Nenad Djurovic Preparator fizic din Târgu-Mureș și Kinga Sebestyén Preparator fizic din Miecurea-Ciuc. Ideea studiului a pornit de la dorința de a ajuta oamenii care nu pot face mișcare / sport din cauza diferitelor probleme apărute la genunchi.


Echipa medicală dorește să demonstreze că exercițiile pe ghete rebound prin practicarea corectă a acestora, reduc perioada de recuperare iar cei care nu au voie să facă sport din cauza patologiei genunchiului pot face în siguranță aceste exerciții. Primul studiu Kapo s-a efectuat în anul 2019 în Oradea fondatorii inițiatori ai acestuia fiind: Kinga Sebestyén, Dr. Alin Iova, Dr. Pușa Dorina Farcaș și Dr. Olivia Burta.
Studiul a durat 6 luni cu participarea a 100 de persoane care au demonstrat practicarea exercițiilor si programelor pe ghete aduc numeroase beneficii organismului, pentru a crea / preveni / schimba obiceiurile și comportamentele de risc legate de stilul de viață în diferite boli indiferent de sex sau vârstă

Rezultatele studiului 2019:
Scăderea în greutate;
Scăderea țesutului adipos;
Scăderea țesutului cu grăsime;
Creșterea musculară;
Scăderea vârstei metabolice;
Îmbunătățirea hidratării;
Scăderea grăsimii viscerale;
Scăderea plicilor adipoase;
Îmbunătățirea posturii globale: linia taliei, a umerilor, genunchilor au fost echilibrate (postura inițială a participantului impunând o astfel de îmbunătățire). 


Studiul “KapooKneeS“ din Târgu – Mureș va fi un studiu care are ca public țintă pacienții cu afecțiuni la nivelul genunchiului.

INSCRIE-TE AICI!

Termenul de realizare al studiului este de 6 luni, cu începere din luna septembrie, anul curent.

Participanții înscriși trebuie să ia parte la 3 antrenamente pe săptămână, îndrumați, evaluați și monitorizați de medicii echipei.
Programul de recuperare va cuprinde antrenamente cardio, tonifiere și nutriție.
Studiul se adresează tuturor acelora care au probleme cu genunchii și sunt interesati de o recuperare rapidă și sănătoasă.

 

 


Programul evenimentului „KANGOO JUMPS SUMMER CHALLENGE”, Ediția a I-a din data de 18 august:
În prima parte a evenimentului instructorii Kangoo Jumps din țară vor realiza un antrenament Kangoo Power, un program adresat celor care practică Kangoo Jumps din 2007 sau care s-au alăturat practicării acestui sport pe parcursul anilor (exclus începătorii sau cei care pun pentru prima data ghetele în picioare).
Aici sunt așteptați toți iubitorii și practicanții de Kangoo Jumps cu ghete proprii sau, cei care nu dețin ghetele, acestea putând fi închiriate la fața locului. Ghetele disponibile pentru închiriere la eveniment fiind ghete rebound tip Kangoo Jumps.

În a doua parte a evenimentului vom prezenta structura și beneficiile studiului, prezentare susținută de Dr. Octav Russu medic ortoped specializat pe genunchi care va vorbi despre “cum să ne menținem genunchiul sănătos” Dr. Alin Iova, Dr. Olivia Burta, Dr. Pușa Dorina Farcaș și Dr. Andrei Feier vor detalia legătura dintre criteriile de includere și tot ceea ce trebuie urmărit în timpul studiului, monitorizând atent fiecare participant în parte.

În a treia parte a evenimentului participanții înscrisi în studiu vor avea un antrenament demonstrativ cu Nenad Djurovic și Kinga Sebestyén preparatori fizici. Participanții sunt rugați să vină îmbrăcați în ținută sport, să aibă la îndemână șosete lungi din bumbac, iar participantele de sex feminine să poarte obligatoriu bustieră. Toți cei care doresc să participe la eveniment, indiferent că vor să se bucure de prima parte a evenimentului alături de instructorii prezenți sau vor să participe la studiu, trebuie completeze un link de înscriere: INSCRIE-TE AICI!

În cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge va avea loc o tombolă cu premii în valoare totală de 500 euro.
La aceasta pot participa toate persoanele care completează formularul de înscriere la eveniment și vor fi prezenti la eveniment, de la început până la final (orele 18.00-21.00).
Extragerea va avea loc la finalul evenimentului.
Premiile oferite sunt:
– Ghete kangoo jumps;
– Rucsac;
– Accesorii;
– Abonamente

Detalii importante despre eveniment vor fi comunicate constant, atât pe paginile de socializare cât și în presa parteneră.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Ardeal TV, Agerpres, Punctul, Radio Son, Zi de Zi, Glasul Văilor, Big Sound & Lights, Radio Targu Mures
Partenerii evenimentului: Dr. Octav Russu, Universitatea din Oradea: Facultatea de Medicină și Farmacie, CTS Bihor, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu – Mureș, Centrul de sănătate și Lipo terapie by Dr. Alin Iova Oradea, Body Design by Shone, Nordenlor, Sala Polivalenta Targu Mures, Darina.
✨️ Kinga Sebestyén – Preparator fizic, CEO Kangoo Club România & Guinness Record Holder, vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Kinga va fi responsabilă 👉🏻 de partea de recuperare fizică.
✨️ Dr. Andrei Feier – Medic rezident, Ortopedie și Traumatologie doctorand, vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Domnul doctor va efectua 👉🏻 consultații și evaluări ale genunchilor.
✨️ Dr. Alin Iova – medic medicină generală, fiziokinetoterapeut, specialist în recuperare sportivă și lipoterapie din Oradea, Guinness Record Holder vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Domnul doctor va efectua 👉🏻 măsurători antropometrice.
✨️ Dr. Dorina Maria Pusa Farcas – medic primar recuperare medicală, medicină fizică și balneologie din Oradea, Guinness Record Holder vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Doamna doctor va efectua 👉🏻 evaluarea posturii, echilibrului și stabilității!
✨️ Dr. Olivia Burta – Conferențiar, medic primar medicină de laborat și șef lucrări din Oradea, Guinness Record Holder, vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Doamna doctor va fi responsabilă 👉🏻coordonator studiu.
✨️ Dr. Octav Russu – medic primar ortopedie și traumatologie, specialist în genunchi din Târgu Mureș, vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Domnul doctor va efectua 👉🏻 consultații și evaluări ale genunchilor.
✨️ Shone Nenad Durovic – Preparator fizic, multiplu campion European și Mondial, vă așteaptă la lansare ✅️KapooKneeS Study din cadrul evenimentului Kangoo Jumps Summer Challenge. Shone va fi responsabil 👉🏻 de partea de recuperare fizică.

2 comentarii la „KAPO Knee Study – Targu Mures – 18 August 2022”

  1. Susțin pe ghete “Studiul pentru genunchi sănătoși ” 💜 !!! Pe 18 august voi sari la Târgu Mureș și voi învăța cum sa le prezint oamenilor beneficiile antrenamenteor cu ghetele de kangoo Jumps Rebound. Mulțumesc Kinga Sebestyén, mulțumesc Kangoo Jumps România ❤

    Răspunde

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp