KAPO

Studiu medical pe ghete Kangoo Jumps

Anul trecut am derulat studiul KAPO – Sănătate pe Ghete, în dorinţa de a ajuta zeci de persoane să amelioreze diverse probleme de sănătate, de la diabet, obezitate, până la probleme cu coloana sau articulaţiile, făcând Kangoo Jumps. Am avut rezultate spectaculoase pe care le-am detaliat în primul studiu de acest tip. Anul acesta vrem să avem o nouă abordare. Alături de echipa de medici KAPO, Olivia Burtă, Alin Iova şi Puşa Dorina Fărcaş, şi de un medic psiholog, vom analiza cum influenţează sportul, în speţă Kangoo Jumps, starea psihică a celor care îl urmează.

Vom ţine trei ore de Kangoo Jumps pe săptămână, exclusiv online, pentru ca oricine, din orice colţ al lumii, să aibă acces, plus cât o şedinţă psihologică de grup pe săptămână. La finalul celor şase luni vom colecta informaţiile despre evoluţia stării psihice a participanţilor şi le vom include în analiza acestui studiu. Traversăm o perioadă de grele încercări pentru fiecare dintre noi. Suntem stresaţi, anxioşi, deprimaţi, nesiguri de ce ne rezervă ziua de mâine, ne este teamă, suntem revoltaţi. Toate aceste stări se revarsă asupra sănătăţii noastre fizice şi psihice.

Cei care fac sport, în speţă Kangoo Jumps, ne-au scris dintotdeauna cât de bine le face această activitate, sunt mai plini de viaţă, mai optimişti, au mai mult randament la serviciu. Astfel că am decis să analizăm în profunzime acest impact şi să includem informaţiile obţinute în studiul KAPO Wellbeing. Înscrierile se pot face la kapo@kingasebestyen.com”, declară Kinga Sebestyen, CEO Kangoo Club România şi distribuitor exclusiv Kangoo Jumps în opt ţări europene.

Fast Meta by KAPO
Metamorfoza KAPO

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp