Team Building KJ Oradea

Instructori si viitori instructori Kangoo Jumps, va invitam la Team Building-ul organizat de Kangoo Jumps Romania la Oradea, in perioada 14-17 octombrie 2021.

Inscrierile se fac la adresa educatie@kangooclub.ro sau la numarul de telefon 0755405156 – Ildiko Marica – Trainer KJ.

Pe parcursul celor 4 zile de Team Building, participantii vor putea opta pentru cursul de Aerobic, cursul Kangoo Jumps, iar instructorii deja acreditati au posibilitatea de a-si reinnoi licenta.

Totodata, la eveniment, ei isi vor putea obtine diploma de instructor Kangoo Boot Camp!

Iata detaliile cursurilor:

 

Cursul de Aerobic

In data de 14 octombrie vom avea Examen la Cursul de Instructor Aerobic. Toti instructorii Kangoo Jumps trebuie sa detina o diploma de Aerobic sau o diploma de liceta de la Faculattea de Educatie Fizica si Sport deoarece clasele Kangoo Jumps se incadreaza la clase de grup pe muzica, insemnand ca instructorul trebuie sa fie capabil sa comunice efectiv cu participantii in timp ce si el executa exercitiile. Trebuie sa aiba o executie corecta, sa respecte ritmul muzicii, sa atentioneze participantii despre fiecare schimbare in miscari, executie, coregrafie etc.

Toate acestea se invata la cursul de Instructor Aerobic impreuna cu pasii de baza de aerobic, pe care se bazeaza si exercitiile de pe ghetele Kangoo Jumps.

 

Cursul Kangoo Jumps

La cursul de instructor Kangoo Jumps (mai precis la cursul de instructor Kangoo Power, deoarece acesta este programul de baza cu care fiecare instructor Kj isi incepe educatia) invata instructorii cum sa implementeze acesti pasi de aerobic in mod corect si eficient pe ghetele Kangoo Jumps. Invata cum sa selecteze ghetele potrivite participantilor, cum sa se incalte si sa se descalte corect, cum sa schimbe componentele ghetelor, cum sa predea in mod corect exercitiile, cum sa comunice eficient, cum sa foloseasca muzica specifica acestei clase, cum sa observe si sa corecteze participantii pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.

La examenul Kangoo Power viitorii instrcutori trebuie sa dea dovada ca sunt pregatiti pentru a preda clase reusite. Sunt testati la teorie si la practica. La partea practica se analizeaza folosirea adecvata a ghetelor Kangoo Jumps, biomecanica corecta a exercitiilor, metodica de predare, folosirea muzicii, comuncarea verbala si nonverbala, atmosfera creata, dozarea efortului si rezistenta instructorului. Numai cei care trec examenul cu note mari la fiecare dintre aceste aspecte, vor primi diploma. Trainerul nostru, Ildiko marica are cele mai inalte standarde cand vine vorba despre viitorii instructori care reprezinta Kangoo Jumps Romania.

 

Reexaminarea

O data la 2 ani toti instructorii sunt obligati sa isi repete examenul pentru a putea continua activitatea in mod legal.

Ei sunt testati la teorie si la practica exact la fel ca la examen.

Motivele:

– pentru a verifica ca ei in continuare fac totul corect (ca nu au uitat anumite aspecte)
– pentru a ne asigura ca ei se dezvolta in continuare
– pentru a le aduce la zi cu toate noutatile din lumea Kangoo Jumpsului
– pentru ca asa este sistemul Kangoo Jumps la nivel global si ne starduim sa facem totul in mod corect
– pentru a urmari nivelul fiecarui instructor si a selecta e cei care pot urca la nivelul urmator, si pentru a le oferi acest lucru

 

Kangoo Boot Camp

In programul Kangoo Boot Camp orele se pot tine in sala sau in aer liber si poate participa oricine indiferent de nivelul de pregatire fizica.

Baza acestui antrenament este formata din intervale de alergare alternate cu exercitii de tonifiere.
Acest tip de antrenament imbunatateste forta musculara si rezistenta cardio-respiratorie.

In funcţie de nivelul de pregatire se pot adauga provocari de teren.
Datorita faptului că acest program are loc de obicei in aer liber, mediul cum sunt vremea sau temperatura variaza de la ora la ora, iar aceste variatii pot fi utilizate in avantajul instructorului in structura orelor.

Spre deosebire de Kangoo Power şi Kangoo Dance, Kangoo Boot Camp nu necesita muzica si nu avem nevoie nici de spatiu la sala pentru ca în mare parte orele se tin in afara. In plus, Kangoo Boot Camp este un program care poate sa fie folosit cu succes in timpul restrictiilor determinate de pandemie.

Informatii suplimentare si inscrieri la numarul de telefon 0755405156 – Ildiko Marica – Trainer KJ sau la adresa de e-mail educatie@kangooclub.ro

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp