Ioana Doroftea despre Kangoo Jumps @ Rock’N’Iasi

Kangoo Jumps Rock la Rock’N’Iasi a fost un eveniment pe care mi l-am dorit din tot sufletul. Si l-am avut, asa ca un cadou primit pe neasteptate.

Kangoo Jumps rock la Rock'N'Iasi

Am avut emotii pentru el inca din start, de la intalnirea cu organizatorul. Emotii pentru ca:
– “daca nu e de acord cu propunerea?”
– apoi, “daca nu vine lumea?”
– in apropiere, “daca ploua torential si nu vin nici jumatate din inscrisi?”.
– la eveniment, “daca nu le place participantilor antrenamentul?”

Dar mereu se pare ca imi fac griji degeaba. Totul iese asa cum trebuie sa iasa. Am reusit sa adun 35 oameni care sa sara la Rock’N’Iasi (erau + 25% sigur daca nu erau in concedii sau sesiune).

Sa sari pe muzica Rock, chiar daca nu esti amator al genului, iti testeaza limitele. E muzica puternica, inima iti bate mai tare decat beat-urile si nu te poti abtine sa nu canti din tot sufletul, chiar daca poate nu te aude nimeni dar important e sa te auzi tu, chiar daca nubstii versurile complet, ci pe bucatele.

Am zis inainte eveniment “Legendar”. Eu asa l-am vrut si asa l-am simtit. Din ce am primit feedback, asa a fost perceput. Cum fac la fiecare eveniment pe care il “simt”, m-am pregatit cum am stiut mai bine, fara sa imi pese de timpul investit.

Kangoo jumps rock la rock'n'iasi

Am primit tot sprijinul organizatorului si apreciez enorm asta. Rar dai de astfel de oameni. Sunt de pastrat.

Kangoo Jumps Rock la Rock’N’Iasi a fost eveniment caritabil. Banii din participare (1520 lei) au fost donati catre Adina. Au donat 40 persoane, 39 inscrise si 35 participanti efectiv. Mult? Putin? Stiti cum se zice: nu conteaza cantitatea, ci calitatea. Ar fi fost mai multi doritori dar nu au putut ajunge. Dar sunt sigura ca au vazut ce fain a fost si data viitoare vor face tot posibilul sa ajunga.

2h de antrenament. Atat se vede. Dar pentru mine munca a fost de mult mai multe ore: costum, chitara, pregatit ghetele, carat, descarcat, incarcat, dus inapoi, spalat. Nu le contorizez. Le incadrez in ore din timp liber investit in ceva fain. As repeta-o de 1000 de ori. Bine, am avut si ajutor, ca de fiecare data.

E un eveniment pe care l-as repeta oricand. E un eveniment in care cred, cred ca poate aduna si sute de oameni. De aici pleaca totul. Poate e mai greu de convins la prima editie. Dar stiti cum gandesc eu: orice are un inceput, orice poate creste cu pasi mici. Legendele raman.

Kangoo jumps rock la rock'n'iasi

Nu vreau sa treaca timpul repede, dar astept urmatorul eveniment, pentru ca va fi cu siguranta si mai fain.

Cum m-am simtit eu? Ca si cum acolo imi era locul. Vazusem prognoza cu vreo 13 grade, dar am zis ca in curu’ gol stau, ca asa mi-e costumul, oricum ma incalzesc, asa a si fost. Pentru noi temperatura a fost perfecta, vremea a fost perfecta.

Am avut emotii, am sarit, am cantat, am simtit tot ce a fost acolo. Pentru mine nu exista monotonie sau obligatie. Exista nebunie si pasiune pusa in fiecare secunda. La Kangoo, ca in cadrul oricarui antrenament, e fain si in sala dar la un astfel de eveniment, cum a fost Rock’N’Iasi, e nebunie curata. Am si acum in cap, dupa 2 saptamani, vibe-ul de atunci. 35 de fantastici imbracati in negru, veseli, cantand, miscandu-se in sincron, da, e definitia unui eveniment legendar.

Kangoo Jumps Rock la Rock’N’Iasi e ca o poveste fara sfarsit. Fericita pe tot parcursul, nu doar pe final. Pana data viitoare, Rock it!

P.S. Ramaneti pe frecventa pentru video. 🖤

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp