Cristiana Bratu

“Ma numesc Cristiana Bratu si sunt instructor de fitness, aerobic, rezultat al Federeatiei Romane Sportul pentru Toti, specializata in antrenamntele Kangoo Jumps de peste 10 ani

Daca sportul a fost pasiunea mea de mica ? Nuu …eleva fiind gaseam mereu “motive intemeiate” pentru a sari peste ora de sport din programa scolara.

Am descoperit beneficiile miscarii abia dupa varsta de 25 ani, cand in urma renuntarii la fumat m-am ingrasat 10 kg si am mers la sala din dorinta de a slabi .  Printr-o pura intamplare,  participand  alaturi de o prietena la una dintre faimoasele conventii sportive care se organizau in Bucuresti, am incercat minunatele ghetute Kangoo Jumps . O singura clasa  a fost suficienta pentru a ma face sa realizez cat de multe beneficii poate avea acest tip de antrenammnt : incredere, energie, sanatate, putere, dar mai ales.. stare de bine!!

Am inceput sa practic KANGOO JUMPS  constant si a trezit in mine dorinta de a ii impartasi benefiiciile si persoanelor din jurul meu. Am parcurs toate demersurile de a deveni instructor si astfel predau acest antenamnt  minunat de peste 10 ani . Pentru mine nu este doar o pasiune ..IUBESC KANGOO JUMPS 😊, ci un stil de viata, pe langa benefiiciile estetice ( slabire, remodelare corporala, tonifiere, ), acest antrenamnt este o  modalitate de a trece mai usor peste toate greutatile inevitabile ale vietii si  de a da randamet in celelalte domenii in care activez .

Va astept la clase 😊!”

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp