Education system


Kangoo Boot Camp
Kangoo Boot Camp este un program de antrenament de stil militar pentru instructori de fitness în rupe şi antrenori personali. Poate fi organizat pentru o persoană, două sau douăzeci. Orele se pot ţine în sală sau în aer liber şi poate participa oricine indiferent de nivelul de fitness.

Baza acestui antrenament este format din intervale de alergare şi/sau activităţi de aerobic drill cu exerciţii de condiţionare intercalate. Acest format îmbunătăţeşte forţa musculară şi rezistenţa prin dezvoltarea fitness-ului cardio-respirator. Poate fi un instrument valoros de cross-training care îmbunătăţeşte nivelul de fitness prin reducerea ratei accidentelor şi dezvoltă aderenţa la exerciţii prin eliminarea plictiselii.

În funcţie de nivelul de fitness, se pot adăuga provocări de teren şi/sau cativităţi pliometrice de condiţionare. Datorită faptului că acest program de fitness de obicei are loc în aer liber, mediul cum sunt vremea sau temperatura variază de la oră la oră. Aceste variaţii pot fi utilizate la avantajul instructorului în varietatea orelor.

Spre deosebire de Kangoo Power şi Kangoo Dance, Kangoo Boot Camp nu necesită abilităţile de coordonare necesare pentru antrenament pe muzică şi nu avem nevoie nici de spaţiu la sală pentru că în mare parte orele se ţin în aer liber. În plus, Kangoo Boot Camp este un instrument foarte bun pentru reclamă.Kangoo Boot Camp Silver

Acest workshop este format din 1 zi de practică şi educaţie. Este recomandat pentru antrenori de grupe sau antrenori personali interesaţi în combinarea exerciţiilor de putere şi condiţionare cu beneficiile de impact redus ale ghetelor Kangoo Jumps într-un format de antrenament pe circuit în sală sau în aer liber. Candidatul trebuie să promoveze un test practic şi un test scris pentru a obţine o diplomă la sfârşitul workshopului.

Cerinţe preliminare:

  • Să deţină un certificat valid de instructor de fitness pentru grupe sau calificare de antrenor personal (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF, etc)


Diplomă:

  • Diplomă de Kangoo Boot Camp Silver valid pe plan internaţional pentru 2 ani.
  • AFAA #2014120B 7 CEU’s
  • Cu diplomă validă instructorii beneficiază 10% discount din produsele Kangoo Jumps pe www.kangooclub.ro


CURS ONLINE 
Taxa: 200 Euro
Include: 20 ore online pe platforma Zoom + 1 zi intalnire live 

CURS LIVE
Taxa: 160 Euro
Include: 1 zi intalnire live

Înscrieri: 
Tel.: +40 755 405 156 - Ildikó Marica - Trainer International Kangoo Jumps
E-mail: educatie@kangooclub.ro

|
|
|
|
|
|