Education system


Kangoo Power
Kangoo Power este un program exploziv şi extrem de motivant, special conceput pentru a mişca întregul corp prin îmbunătăţirea forţei musculare şi a rezistenţei cardio-respiratoare în mod simultan. Fiecare mişcare este conceput să se concentreze asupra stabilităţii de bază asigurând un antrenament echilibrat care va provoca şi cei mai în formă. Mişcările de bază sunt uşor de urmat şi pot fi efectuate cu mărirea complexităţii şi a intenzităţii pe măsură ce progresăm. Acest program este potrivit pentru o gamă largă de participanţi indiferent de nivelul lor de condiţie fizică. Este excelent şi pentru sportivi datorită faptului că utilizează tehnici pliometrice explozive folosind ghetele Kangoo Jumps pentru a maximiza efortul în timp ce previn impactul dăunător asupra articulaţiilor.


+ Ce este antrenamentul pliometric?
Programul Kangoo Power utilizează mişcări de bază ale piciorilor executate cu compresie urmate imediat de propulsie pe muzică. Compresia executată imediat înainte de propulsie se numeşte pliometric. Activitatea pliometrică permite organismului să ajungă la forţa maximă în cel mai scurt timp posibil. Antrenamentul pliometric prudce mişcări rapide şi puternice, consolidând sistemul neurovascular.
Mişcările pliometrice implică trei faze.
Faza pre-stretch: aceasta este faza excentrică a mişcări. Musculatura este prelungită chiar înainte de execuţie, stocând astfel energia elastică. Cât mai mare este forţa înainte de contracţie, cu atât mai mare este sarcina pe care musculatura o poate ridica (gândiţi-vă la o bandă de cauciuc).
Faza de amortizare: aceasta este perioada scurtă între sfârşitul fazei de pre-stretch şi începutul contracţiei concentrice. Cât mai scurtă este această fază, cu atât mai puternică va fi contracţia musculară ulterioară.
Contracţia: aceasta este faza finală când energia elastică stocată este eliberată.
Această secvenţă de mişcări se numeşte „ciclul stretch-shortening” (ciclul de scurtare al întinderii). Utilizează reflexul de întindere, unul dintre reflexele cele mai rapide ale corpului uman.
În condiţii normale şi pentru a fi eficient, antrenamentul pliometric trebuie să conţină multe contracţii care solicită efort maxim. Acest lucru poate duce la suprasolicitare. Datorită faptului că Kangoo Jumps reduce cu până la 80% şocul impactului, putem să ne antrenăm mai des fără riscul accidentării.


 
Kangoo Power Silver

Acest workshop este format din 2 zile de practică şi educaţie cu privire la utilizarea corectă şi în siguranţă a ghetelor Kangoo Jumps folosite în antrenamentul pliometric pentru un antrenament sportiv riguros. Candidatul trebuie să promoveze un test practice şi un test scris pentru a obţine o diplomă la sfârşitul celor 2 zile de workshop.

 

Cerinţe preliminare:

  • Să deţină un certificate valid de antrenor de fitness pentru grupe care include antrenament pe muzică (AFFA, ACE, EHFA, ESFA, FEEPYF etc.)
  • Expreienţă în conducerea antrenamentelor pe muzică pentru grupe.
  • Este recomandat să deţină experienţă anterioară în folosirea ghetelor Kangoo Jumps.

 

Diplomă:

  • Diplomă de Kangoo Power Silver valid pe plan internaţional pentru 2 ani.
  • AFAA #2014120C 14.25 CEU’s
  • Cu diplomă validă instructorii beneficiază 10% discount din produsele Kangoo Jumps pe www.kangooclub.ro


Taxă standard: 299 $ / 250 €Aici puteţi găsi următoarele cursuri!

|
|
|
|
|
|