Ghete originale KJ

Pe teritoriul Romaniei Kangoo Club Romania este distribuitor exclusiv al ghetelor Kangoo Jumps.

Ghetele Kangoo Jumps orginale se pot achizitiona in Romania online, de pe magazinul nostru (click aici)

Depozitul este la Oradea. Daca locuiti in Oradea sau in apropiere, puteti sa ne faceti o vizita si sa ridicati de la sediu ghetele Kangoo Jumps care vi se potrivesc: Oradea, Calea Aradului, 62, Jud Bihor, Romania

Am decis sa pornim o campanie de informare despre ghete Kangoo Jumps originale pentru ca, din pacate, online se gasesc foarte multe variante contrafacute ale acestora, care sunt mai ieftine si care nu au legatura cu forma, senzatia si calitatea pe care o ofera ghetele originale Kangoo Jumps

Ghetele contrafacute au un pret destul de mare sau sunt foarte ieftine si clientii care nu sunt informati si le cumpara, ajung tot la noi la Kangoo Jumps Romania, cautand accesorii pentru acestea.

Noi NU vindem accesorii pentru ghetele contrafacute!

Ghetele CONTRAFACUTE nu au accesorii disponibile. In momentul in care se rup (si se pare ca se rup foarte repede), ele nu se mai pot reface. Singura solutie este sa le aruncati si sa cumparati ghetele Kangoo Jumps originale, pe care noi le oferim.

Inca o informatie foarte importanta despre ghetele originale Kangoo Jumps este ca acestea protejeaza articulatiile si coloana vertebrala daca sunt folosite in mod corespunzator, lucru pe care nu il obtineti de la ghetele contrafacute.

Cum verifici dacă ghetele tale sunt originale?

Iti prezentam 5 puncte prin care iti dai seama daca ghetele sunt originale sau nu.

Sigla originala Kangoo Jumps apare pe:

  • captuseala (Liner)
  • carcasa (RS)
  • talpa de plastic (shell) – pe interior si exterior
  • talpa de cauciuc (sole)
  • arc (T-spring)

Ghetele Kangoo Jumps originale sunt facute in asa fel incat sa te bucuri de miscare fara sa ai grija accidentarilor si problemelor ulterioare. Sa ai rezultate frumoase, sa alergi sau sa te antrenezi sanatos si corect cu ele .

Ghetele urmeaza forma piciorului si se muleaza perfect. Arcurile atenueaza socul primit de la impactul cu solul.

Talpla este facuta dintr-un material special care protejeaza corpul impotriva socurilor daunatoare.

Ghetele contrafacute nu protejeaza articulatiile, nici nu se muleaza dupa forma si mărimea piciorului iar arcurile care ar trebui să fie flexibile sunt foarte rigide, de unde şi durerile de genunchi si de spate, despre care ne povestesc persoanele care le-au incercat.

In afara ghetelor contrafacute exista online si ghete Kangoo Jumps originale second hand.

Ne dorim sa afle cat mai multi clienti ca dacă ghetele sunt mai vechi de 3 ani intreţinerea lor costă mai mult decât o pereche nouă de ghete.

Daca ghetele au mai puţin de 3 ani fii atent când le iei, asigura-te ca arcurile si shell-urile sunt schimbate şi neaparat cere factura de achizitie. Ghetele originale marca Kangoo Jumps sunt insotite intotdeauna de factura si garantie.

Daca iti doresti o pereche de ghete Kangoo Jumps, cere-ne ajutorul!

Îţi răspundem zilnic la numărul de telefon: 0771033995 şi la adresa de e-mail: comenzi@kangooclub.ro!

Te ajutam sa decizi ce model, ce marime sa iti comanzi si cum sa iti adaptezi ghetele la greutatea ta. Vei avea de ales doar culoarea.

*Este important sa nu cumperi ghete contrafacute deoarece acestea nu au caracteristicile ghetelor originale Kangoo Jumps si nu iti protejeaza articulatiile.

Investeste in sanatatea ta!

Lasă un comentariu

Item added to cart.
0 items - 0.00 lei
Kangoo Club Romania
× WhatsApp