In Romania exista peste 300 de instructori Kangoo Jumps. Multi dintre ei au ales sa traiasca din acest sport si au deschis centre de antrenamente Kangoo Jumps in diferite orase.
Kangoo Jumps Romania ofera posibilitatea sa devina instructori tuturor celor interesati. Primim zilnic propuneri si intrebari despre acest subiect si ne bucuram. De aceea credem ca acest articol va poate ajuta sa aflati mai multe informatii despre ce inseamna sa devii instructor kangoo jumps si cum poate sa fie acest lucru posibil. Va invitam sa duceti la un alt nivel pasiunea pentru sport si sa faceti si bani din antrenamente.
 

Poate deveni instructor Kangoo Jumps orice persoana pasionata de miscare si stil de viata sanatos, indiferent de vârsta, sex… chiar indiferent de pregătire fizica.
Avem instructori femei, barbati, instructori tineri, dar si instructori de peste 50 de ani si lucrul aceste este imbucurator, pentru ca astfel demonstram ca accesul la informatie si pregatire este posibil si chiar facil.

Cursurile noastre sunt concepute in asa fel incat oricine poate sa le urmeze si sa devina instructor oficial Kangoo Jumps daca isi doreste cu adevarat.

Trainerul nostru, Ildiko Marica, care tine cursurile pentru instructorii Kangoo Jumps, afirma:
 „Oricine poate deveni instructor! Unii au nevoie de mai putin timp, altii de mai mult, dar fiecare persoana isi poate atinge acest obiectiv intr-un final.”
Iar Ildiko este alaturi de cursanti pana la final, indiferent de cat timp au nevoie pentru a ajunge acolo.

Cerinta de baza este sa aveti o diploma de instructor aerobic sau diploma de licenta de la facultatea de Educatie Fizica si Sport. Dar in cazul in care nu aveti niciuna dintre acestea va oferim noi un curs de instructor aerobic pe care il puteti face la pachet cu cel de instructor Kangoo Jumps.
 

1. Cat dureaza cursul Kangoo Jumps?

Am creat un curs special format din doua parti: o parte online si o parte care se desfasoara fizic, fata in fata.

Partea online dureaza 30 de ore, iar partea fizica dureaza doua zile:

-o zi recapitulare,
- o zi examinare.

Tot cursul poate dura intre 2-6 luni in functie de disponibilitatea cursantilor de a participa la intalnirile online, de experienta lor anterioara in domeniu si de munca depusa in timpul cursului.

In cazul in care un participant are nevoie de timp mai mult de pregatire, cursul se prelungeste automat fara costuri suplimentare. Trainerul nostru, Ildiko, este alaturi de participanti pana in momentul in care acestia sunt pregatiti pentru examenul final.

2. De ce este important sa faci cursul Kangoo Jumps?

Pentru a preda legal clase Kangoo Jumps este nevoie sa ai o diploma de instructor Kangoo Jumps. Poti obtine aceasta diploma doar prin participarea la cursurile autorizate Kangoo Jumps organizate de Kangoo Jumps Romania.

Dupa promovarea cursului vei avea beneficii precum: 10 % discount la toate produsele Kangoo Jumps la orice comanda, promovare din partea echipei Kangoo Jumps Romania prin postari pe pagina oficiala, prin aparitia pe lista instructorilor oficiali Kangoo Jumps pe pagina noastra de web, pregatirea afiselor personalizate din partea echipei KJR, posibilitatea de a participa la evenimente internationale ca instructor oficial KJ.
In plus, la minim 5 ghete kangoo jumps comandate pe luna, beneficiezi de inca 5% discount la comenzile din luna respectiva.

Iar cel mai important beneficiu al participarii la cursurile pentru instructori KJ este informatia pretioasa acumulata legata de selectarea si folosirea corecta a ghetelor Kangoo Jumps, asamblarea si dezasamblarea lor, adaptarea lor la nevoile clientilor, biomecanica corecta a exercitiilor, comunicare eficienta in timpul clasei, metode de predare, folosirea muzicii si multe altele..

3. Ce diploma primesti in urma cursurilor Kangoo Jumps?

La promovarea cursurilor pentru instructori Kangoo Jumps primesti o licenta internationala Kangoo Jumps ce iti da dreptul de a tine clase Kangoo Jumps in programul ales (Kangoo Power, Kangoo Dance, Kangoo Discovery, Kangoo Boot Camp si Kangoo Kick and Punch) oriunde in lume.

Subliniem ca acest proces este unul de licentiere si nu de certificare ceea ce inseamna ca licenta expira dupa o perioada. In cazul nostru aceasta perioada este 2 ani, dupa care fiecare instructor trebuie sa isi reinnoiasca diploma. Taxa de reinnoire este redusa pentru instructorii din Romania de la 125 euro (taxa internationala) la 80 de euro, iar la evenimente si festivaluri Kangoo Jumps instructorii au posibilitatea sa isi reinnoiasca diploma la un pret si mai redus (aproximativ 30 de euro).

4. Cine tine aceste cursuri?

Unicul nostru trainer care tine cursuri pentru instructori Kangoo Jumps este Ildiko Marica:

- Instructor International Kangoo Jumps din 2009

- Trainer International Kangoo Jumps din 2011 (de atunci tine cursuri pentru instructori)

- Mai mult de 100 de cursuri predate in Romania si in strainatate (Bulgaria, Serbia, Italia, Olanda, Emiratele Unite Arabe, Mexic…)

- Mai mult de 500 de instructori licentiati

- Mama unui baietel de 4 ani

- Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport la Universitatea Babes-Bolyai in Cluj-Napoca

- Pasionata de sport de mica (a practicat echitatie, patinaj viteza, handbal). Printre sporturile ei preferate pe care le practica si acum Ildiko enumera: Kangoo Jumps, desigur, inot, tenis de Camp si spre surprinderea noastra tenis cu piciorul :))

- Ildiko este o persoana pozitiva, deschisa, pasionata de a invata oameni sa devina instructori, ea mereu zice la cursurile ei ca dorinta ei nu este doar sa ii ajute pe participanti sa treaca examenul ci sa ii pregateasca sa predea clase reusite, sa poata transmite iubirea de miscare mai departe catre clientii lor si sa aiba succes in cariera lor.
 

5. Cat costa cursul Kangoo Jumps?

Cursul pentru instructori Kangoo Jumps costa 300 de euro. Pachetul contine 30 de ore online si 2 zile live, materiale video, materiale audio (mixuri pentru clase Kangoo Jumps) si 2 manuale in format electronic.

In cazul in care cursantul opteaza pentru a participa la ambele cursuri: aerobic si Kangoo Jumps, pretul celor doua cursuri este 560 de euro.

Taxele cursurilor se pot plati integral sau in doua rate egale.

  

6. Cum ma inscriu la cursul de instructor kangoo jumps?

Asteptam inscrierile voastre pe e-mail, la educatie@kangooclub.ro sau la telefon 0747180022

 

Fie ca practicati de placere kangoo jumps si doriti sa invatati cat mai multe lucruri despre acest sport sau vreti sa predati sau sa deschideti un centru/sala kangoo jumps, noi va ajutam cu placere sa va obtineti diploma internationala, care va recumoaste ca Instructor International Kangoo Jumps

 

 

 

 

 

 
.
.
◄ Înapoi
|
|
|
|
|
|