Începe primul festival online Kangoo Jumps pentru copii, organizat de Kinga Sebestyen

În cele patru zile de festival, instructori Kangoo Jumps cu experienţa in lucrul cu copiii din România, Irlanda, Serbia, Bulgaria, Croaţia, Germania, Spania şi Argentina vor fi prezenţi online, pe paginile de Facebook Kangoo Jumps România, Kangoo Club Bulgaria, Kangoo Club Serbia şi Kangoo Club Croaţia si Kangoo Club Suedia pentru a preda ore gratuite copiilor.

În acest mod micuţii vor putea avea acces la clasele Kangoo Jumps, într-o perioadă în care nu pot merge la sălile fizice din pricina pandemiei. Organizatorii au luat în calcul şi opţiunea de a preda ore speciale, distractive şi eficiente, celor care nu au ghete, adaptând mişcările pentru ca cei mici să poată face mişcare şi să se bucure de energia antrenamentelor.

Copiii au un volum de energie imens pe care trebuie să îl descarce zi de zi şi apare o problemă atunci când ei sunt nevoiţi să stea în casă din pricina pandemiei. La polul opus, după şcoala online, unii copii devin aparici, lipsiţi de vitalitate, şi au nevoie de un stimul pentru a face mişcare. În ambele situaţii, exerciţiile de tip Kangoo Jumps pot fi o soluţie ideală pentru ca cei mici să consume energia într-un mod distractiv, chiar dacă stau în casă. În plus, acest sport ajută la o mai bună postură, la orientare mai bună în spaţiu, la tonusul muscular şi la creşterea sănătoasă.Antrenamentele online sunt gratuite, însă participanţii trebuie să aibă ghete Kangoo Jumps originale, construite conform patentului original, pentru a asigura eficienţa maximă dovedită. Ghetele sunt destinate copiilor cu vârsta începând de la 4 ani, cu greutatea între 18 şi 45 de kilograme, cei peste această limită putând folosi ghetele originale pentru adulţi, toate disponibile pe www.kangooclub.ro. Părinţii care vor să îşi înscrie apoi copiii la orele de Kangoo Jumps online, pe termen lung, o pot face în grupa de Facebook special creată Kangoo Discovery”, declară Kinga Sebestyen, cea care a făcut din Kangoo Jumps un fenomen internaţional.
 

Activitatea fizica este un element cheie în sănătatea şi dezvoltarea armonioasa a copiilor. Mişcarea este o cale naturală de a cunoaşte mediul înconjurător şi de a forma personalitatea celui mic. Noi am format un grup online pentru cei mici, numit Kangoo Discovery, un program uşor de urmat de aceştia de acasă. Se conectează online şi urmează coregrafia noastră din faţa calculatorului. Studiile au arătat că, în cazul copiilor, Kangoo Jumps are următoarele beneficii:

Protejează articulaţiile în timpul săriturilor şi previne accidentările.

Copiii se dezvoltă armonios adoptând o postură corectă Se corectează problemele coloanei din pricina poziţiei incorecte în faţa calculatorului sau a tabletei Ajută la dezvoltarea sistemului cardio-vascular şi muscular Creşte densitatea osoasă Creşte volumul de oxigen din corp, atât de necesar după o zi petrecută în casă Se dezvoltă echilibrul, coordonarea şi orientarea în spaţiu Se reduce nivelul de stres”, spune Kinga Sebestyen.

 

Sărituri pe covor

 

Ghetele Kangoo Jumps sunt astfel construite încât să protejeze articulaţiile de impactul cu solul, în timpul săriturilor, şi, în acelaşi timp, nu fac nici zgomot, mai ales dacă exerciţiile se derulează pe covor.

M-au întrebat mulţi părinţi ce să facă dacă locuiesc la bloc şi nu vor ca cei mici să facă zgomot în timpul săriturilor. În cazul în care nu locuiesc la curte şi nu pot face Kangoo Jumps în aer liber, atunci când sar în apartament este indicat să aibă dedesubt un covor gros. Acesta absoarbe orice zgomot, astfel că nu trebuie să stăm cu teama că vom deranja părinţii. Este important să avem ghete originale, conforme patentării originale. Pe piaţă există multe ghete ieftine, contrafăcute, care arată ca cele originale, dar nu au materiale şi construcţia de calitate, putând face mai mult rău decât bine”, declară Kinga Sebestyen.
.
. 18-23 january 2021
◄ Înapoi
|
|
|
|
|
|